Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Μοσχάτο: “Φάρασα Καππαδοκίας” – Εκδήλωση για την Επανάσταση του 1821 (εικόνες)

 

O Σύλλογος “Τα Φάρασα Καππαδοκίας” που εδρεύει στο Μοσχάτο, πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου το πρωί, εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική επανάσταση του 1821, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως, Μοσχάτο.

Στην Εκδήλωση μίλησε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Κρήτης και π. Πρόεδρος του Ε.Α.Π., κ. Βασίλης Καρδάσης. Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Νατάσα Χριστοδούλου (εκπαιδευτικός)

Θέμα της εκδήλωσης “Η Επανάσταση του 1821: Μια ερμηνευτική πρόκληση”

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Καρφόπουλος.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (Μπάμπης Μπιλίνης και Τάκης Χατζηαντωνίου), ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου Γιώργος Σφυρόερας καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.


































Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ

 Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε σήμερα 26/11/21  το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μαζί με το Δήμαρχο Μοσχάτου –Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου επισκέφτηκαν το ΑΤ Μοσχάτου - Ταύρου, την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου και συναντήθηκε με Δημοτικούς Συμβούλους  στην αίθουσα του ΔΣ.

Επίσης έγινε συνάντηση με κατοίκους του Ταύρου στο πάρκινγκ του προαστιακού για το θέμα με τους Ρομα.

Στην συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.  Ακόμα και το θέμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης .

Νωρίτερα στο ΑΤ Μοσχάτου - Ταύρου, τέθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις γειτονιές του Δήμου, η παραβατικότητα των Ρομά, οι καθημερινές κλοπές, τα αυξημένα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας κλπ.








































































Για να δείτε τα θέματα στο mymoschato.gr .....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ    https://www.mymoschato.gr/